Aktiviteetit


Herttuan hotellialueella riittää nähtävää ja koettavaa!

Luonnon koskemattoman kauneuden ja kirkkaimpien järvien keskellä sijaitsevassa Herttua Hotel & Spassa vieraille tarjotaan monia jännittäviä aktiviteetteja, jotka tekevät vierailustaan todella unohtumattoman. Luonnonharrastajia odottavat pyöräily- ja vaellusreitit, jotka johtavat seikkailijoita kauniiden maisemien halki ja tarjoavat mahdollisuuksia olla yhteydessä luontoon. Kristallinkirkas järvi houkuttelee vieraita virkistäytymään uimiseen tai rennompaan kokemukseen, melonta ja SUP-lautojen käyttö mahdollistavat rauhallisen tutkimisen seesteisiin vesiin. Ystävällistä kilpailua etsiville hotelli tarjoaa rantalentopallokentän, jossa vieraat voivat osallistua jännittäviin otteluihin nauttien järvimaisemista. Liikkuminen on helppoa täysin varustetulla kuntosalilla, joka palvelee kuntoilun harrastajia. Rentouttavamman kokemuksen saamiseksi voit vuokrata polkuveneitä, joiden avulla asiakkaat voivat meloa rauhassa järven rauhallisilla rannoilla.

Herttua Hotel & Spa tarjoaa runsaasti aktiviteetteja, ja se lupaa virkistävän ja virkistävän retriitin kaikille vierailijoille.

Saunat

Hotellimme spa-osaston rauhallisessa ilmapiirissä sijaitseva sauna tarjoaa upean saunakokemuksen, joka on suunniteltu virkistämään mieltäsi ja kehoasi. Astu rentoutumisen maailmaan, missä perinteisen saunan lempeä lämpö ja rauhallinen tunnelma odottavat rauhoittamaan aistejasi.

Aitoa ja ainutlaatuista kokemusta varten kutsuimme sinut nauttimaan eksklusiivisesta savusaunastamme. Tämä perinteinen suomalainen sauna, rikkailla, aromaattisilla puun tuoksuilla ja lempeällä lämmöllä, tarjoaa syvällisesti terapeuttisen ja maalaismaisen irtioton. Savusauna voidaan varata yksityiskäyttöön, tarjoten intiimin ja räätälöidyn hyvinvointimatkan juuri sinulle.

Katso lisää Nähdä vähemmän

Uima-altaat

Upota itsesi hotellimme uima-altaan ylelliseen rauhaan, rauhalliseen keitaaseen, joka on suunniteltu tarjoamaan sinulle äärimmäistä rentoutumista ja nautintoa. Uima-allasalueemme tarjoaa rauhallisen vetäytymispaikan arjen kiireistä. Olipa sitten tavoitteenasi uida rauhallisesti aamuauringossa tai vain loikoilla vedessä hyvän kirjan kanssa, uima-altamme tarjoaa täydellisen ympäristön.

Uima-allasalueemme ei ole vain paikka uimiseen; se on kohde rentoutumiseen ja uudistumiseen. Mukavilla lepotuoleilla ja virkistävällä tunnelmalla se on ihanteellinen paikka rentoutua ja nauttia hiljaisista hetkistä.

Katso lisää Nähdä vähemmän

Kuntosali

Tervetuloa henkeäsalpaavaan kuntosaliimme, jossa lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat tarjoavat vertaansa vailla olevan näkymän rauhalliselle järvelle ja ympäröivälle luonnolle. Harjoitellessasi huippumodernien laitteiden keskellä, sinut vangitsee maiseman jatkuvasti muuttuva kauneus, järven kimaltelevista vesistä silmänkantamattomiin ulottuvaan vehreään vihreyteen. Luonnonvalon tulvahtaminen sisälle täyttää tilan energisoivalla tunnelmalla, inspiroiden sinua ylittämään rajasi ja yhdistymään lasin takana olevaan rauhalliseen maailmaan. Kuntosalimme ei ole vain paikka harjoitteluun; se on upottava kokemus, joka virkistää sekä kehoasi että henkeäsi, tehden jokaisesta treenihetkestä nautinnollisen.

Katso lisää Nähdä vähemmän

Kalastus

Löydä hotellimme läheisyydessä olevan kalastuksen rauhallinen kauneus, joka on sekä innokkaiden kalastajien että luonnon rauhaan pyrkivien turvasatama. Kesän lämmössä läheiset joet ja järvet muuttuvat kuvankauniiksi kalastusparatiisiksi. Olitpa sitten kokenut kalamies tai kokeilet tätä ajatonta toimintaa ensimmäistä kertaa, veden hellät väreilyt ja vehreä ympäristö tarjoavat täydellisen taustan. Concierge-tiimimme on valmiina auttamaan varusteiden vuokrauksessa ja opastamaan parhaille paikallisille kalastuspaikoille, varmistaen ihanan kokemuksen upean luonnonkauneuden ympäröimänä.

Kun maisema muuttuu talven ihmemaiseksi, jään alla tapahtuva kalastus odottaa. Vain lyhyen matkan päässä hotellista jäiset järvet tarjoavat ainutlaatuisen ja jännittävän kokemuksen. Lumisen maiseman hiljaisuudessa voit nauttia jääkalastuksen jännityksestä, joka on suosittu paikallinen perinne. Tarjoamme kaiken tarvittavan varustuksen ja asiantuntevan opastuksen varmistaaksemme turvallisen ja muistorikkaan seikkailun.

Katso lisää Nähdä vähemmän

Melonta

Meloskele unohtumattomaan kokemukseen Puruveden kristallinkirkkailla vesillä, joka sijaitsee vain kivenheiton päässä hotellistamme. Kajakointi Puruvedellä tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden yhdistyä luonnon koskemattomaan kauneuteen. Liuku hiljaa veden pinnalla ja tutki rauhallisia maisemia, jotka ympäröivät tätä puhdasta järveä. Olitpa sitten kokenut meloja tai aloittelija, joka on innokas kokeilemaan jotain uutta, kajakointi Puruvedellä on saavutettava ja palkitseva seikkailu kaikille.

Hotellimme tarjoaa kaiken tarvittavan kajakkimatkalleesi, mukaan lukien laadukkaat kajakit, turvavarusteet ja asiantuntijavinkit parhaiden reittien tutkimiseen. Upotu rauhalliseen melonnan rytmiin navigoidessasi pehmeiden aaltojen läpi, ihaillen upeita näkymiä suomalaiselle maaseudulle. Rikkaan biodiversiteettinsa ja rauhallisten vesien ansiosta Puruvesi ei ole vain kajakkikohde; se on pyhättö, jossa voit rentoutua, ladata akkujasi ja luoda kestäviä muistoja luonnon loiston ympäröimänä.

Katso lisää Nähdä vähemmän

Vaellus

Astu luonnonihmeiden maailmaan helposti saavutettavilla vaellusreiteillämme, jotka alkavat suoraan hotellimme ovelta. Polkumme kulkevat lumoavissa metsissä ja niityillä, tarjoten ainutlaatuisen mahdollisuuden yhdistyä luontoon ja löytää maan runsaat lahjat. Kulkiessasi näillä rauhallisilla poluilla kohtaat runsaasti villejä marjoja ja sieniä, jotka todistavat ympäröivän lepomme rehevää, koskematonta ympäristöä.

Tarjoamme myös ohjattuja vaelluskokemuksia. Ohjatut 2 tunnin kävely- tai vaellusretket läheisellä maaseudulla 59 €/henkilö, sisältäen nuotiolounaan.

Katso lisää Nähdä vähemmän

Lentopallo

Lisää lomasi jännitystä rantalentopallon parissa hotellimme omistetuilla kentillä. Sijaiten upeiden maisemien keskellä, rantalentopalloalueemme on energiaa ja hauskanpitoa täynnä oleva keskus, täydellinen vieraille, jotka haluavat lisätä urheilullista virettä oleskeluunsa. Olet sitten kokenut pelaaja tai uusi lajissa, hiekkakentät tarjoavat fantastisen tavan osallistua ystävälliseen kilpailuun auringosta nauttien.

Rantalentopallopalvelumme on suunniteltu sekä rentoon pelailuun että kiihkeämpiin otteluihin. Kokoontakaa ystävienne tai perheenne kanssa peliin, tai liittykää muiden vieraiden seuraan ja solmikaa uusia yhteyksiä. Kentät ovat hyvin ylläpidettyjä ja varusteltu kaikella tarvittavalla varusteella, taaten saumattoman ja nautinnollisen kokemuksen.

Katso lisää Nähdä vähemmän

Ranta

Koe Puruvesi-rannan rauhallinen kauneus, puhdas hiekkaranta ja kristallinkirkkaat vedet aivan hotellimme vieressä. Tämä idyllinen ranta on enemmän kuin vain kuvankaunis paikka; se on rauhallinen pyhättö, jossa voit rentoutua, ladata akkujasi ja yhdistyä luontoon. Aaltojen lempeä liplatus ja pehmeä, kultainen hiekka luovat rauhallisen ilmapiirin, joka rauhoittaa sielua ja virkistää aisteja.

Puruvesi-ranta tarjoaa monenlaisia aktiviteetteja jokaiseen makuun. Rentoudu auringon alla ja nauti upeista järvinäköaloista tai harrasta vesilajeja adrenaliinipiikin toivossa. Rannan kirkkaat vedet ovat ihanteelliset uimiseen, suppailuun tai kevyesti matalassa vedessä kahlaamiseen. Niille, jotka suosivat rauhallisempia aktiviteetteja, ranta on täydellinen maisemakävelyille, hiekkalinnojen rakentamiseen tai piknikin nauttimiseen henkeäsalpaavan luonnonkauneuden taustalla. Rauhallisella ympäristöllään ja helpolla pääsyllään hotellistamme Puruvesi-ranta on rentoutumisen ja nautinnon keidas, tarjoten pakopaikan rauhan ja kauneuden maailmaan.

Katso lisää Nähdä vähemmän

Veneen vuokraus

Valmiina hauskanpitoon vedessä? Hotellimme tarjoaa monipuolisen valikoiman vuokrattavia veneitä, joiden avulla voit nauttia järvestä omaan tahtiisi. Olitpa kokenut veneilijä tai haluat kokeilla jotain uutta, meillä on kaikki tarvittava valikoimassa yksinkertaisista soutuveneistä moottoriveneisiin. Jokainen vuokraus sisältää kaiken tarvittavan varustuksen ja helppotajuiset ohjeet, jotta voit nauttia turvallisesta ja miellyttävästä ajasta vedessä.

Soutuvenevuokraus 5 €/tunti. Moottoriveneen vuokraus 15 €/tunti.

Katso lisää Nähdä vähemmän

Lapsille

Hotellimme on paratiisi nuoremmille vieraillemme, tarjoten monenlaisia hauskoja ja osallistavia aktiviteetteja, jotka on suunniteltu erityisesti lapsille. Ulkoiluseikkailuista turvallisella leikkialueellamme luoviin työpajoihin ja peleihin, meillä on jotain, joka pitää jokaisen lapsen viihdytettynä ja onnellisena. Lisäksi kokenut ja ystävällinen henkilökuntamme on aina valmiina takaamaan turvallisen ja nautinnollisen kokemuksen kaikille lapsille.

Katso lisää Nähdä vähemmän

Luontopolut

Halaile suuren ulkoilman kauneutta kuvankauniilla luontopoluillamme, täydellinen pakopaikka tutkimusta rakastaville vieraillemme. Nämä polut kiertelevät upeissa maisemissa tarjoten rauhallisen ja mukaansatempaavan luontokokemuksen. Olitpa valmis kevyelle kävelylle tai reippaammalle vaellukselle, polkumme palvelevat kaikenkuntoisia ja -kiinnostuneita. Se on ihana mahdollisuus irrottautua arjen kiireestä ja yhdistyä uudelleen luonnon kanssa. Hyvin merkittyinä ja ylläpidettyinä turvallisuuden takaamiseksi, nämä polut tarjoavat rauhallisen tavan kokea ympäröivän hotellimme kauneuden.

Katso lisää Nähdä vähemmän

Golf

Golfin ystävät löytävät miellyttävän kokemuksen hotellistamme, jossa on pääsy läheisille kauniisti hoidetuille golfkentille. Olitpa kokenut golfari tai aloittelija, kentät tarjoavat haastavan mutta nautinnollisen kokemuksen upeissa maisemissa. Väylät ja viheriöt on suunniteltu sulautumaan saumattomasti luonnon ympäristöön, tarjoten rauhallisen taustan pelillesi.

Katso lisää Nähdä vähemmän

Lemmikin kanssa

Hotellissamme ymmärrämme, että lemmikit ovat osa perhettä, ja olemme iloisia voidessamme toivottaa karvaiset ystäväsi tervetulleiksi. Lemmikkiystävällinen politiikkamme varmistaa, että sinä ja lemmikkisi voitte nauttia oleskelustanne yhdessä. Ympäröivä alue on täydellinen lemmikkisi viemiseen maisemallisille kävelyille tai vaelluksille, ja siellä on runsaasti avoimia tiloja heidän tutkittavakseen ja leikittäväkseen. Henkilökuntamme on myös valmiina suosittelemaan lemmikkiystävällisiä aktiviteetteja ja vierailukohteita lähistöllä, varmistaen, että uskollinen kumppanisi nauttii lomasta yhtä paljon kuin sinäkin.

Katso lisää Nähdä vähemmän

Pyöräily

Valmistaudu tutkimaan ympäristömme upeita maisemia pyöräillen! Hotellimme tarjoaa polkupyörävuokrausta vieraille, jotka haluavat nauttia suuresta ulkoilmasta, olipa kyse sitten vehreistä luontopoluista tai rauhallisesta ajelusta läheiseen Savonlinnan kaupunkiin. Pyöräily on ihana tapa kokea paikallinen maisema, hengittää raikasta ilmaa ja ehkä pysähtyä piknikille matkan varrella. Reitti Savonlinnaan on erityisen viehättävä, tarjoten sekoituksen luonnonkauneutta ja vilauksia paikallisesta elämästä. Se on täydellinen aktiviteetti perheille, pariskunnille tai yksin matkustaville, jotka haluavat lisätä hieman seikkailua ja liikuntaa oleskeluunsa.

Polkupyörät ovat ilmaisia hotellin asukkaille.

Katso lisää Nähdä vähemmän

SUP-laudat

Koe ilo ja rauha seisaallasi melomisen (SUP) parissa helposti saatavilla SUP-lautojemme vuokrauksen kautta. Täydelliset sekä aloittelijoille että kokeneille melojille, SUP-lautamme tarjoavat ainutlaatuisen tavan tutkia järven tyyniä vesiä omaan tahtiisi. Liuku veden pinnalla, nauti maisemista ja saa samalla kevyt treeni. Ystävällinen henkilökuntamme tarjoaa sinulle kaiken tarvittavan varustuksen ja joitakin nopeita vinkkejä aloittaaksesi seikkailusi SUP-laudalla.

SUP-laudan vuokraus 10 €/tunti tai 40 €/päivä.

Katso lisää Nähdä vähemmän

Toimintaa ryhmille

Liity mukaan hauskanpitoon ryhmäkilpailuissamme, joiden hinta on vain 25 € henkilöltä. Nämä kilpailut on suunniteltu haastamaan sekä tarkkuutesi että älykkyytesi, ja niihin sisältyy viisi erilaista urheilulajia. Tämä on täydellinen tapa luoda yhteishenkeä ystävien, perheen tai työtovereiden kanssa ystävällisen kilpailun merkeissä. Koko kokemus kestää noin 2 tuntia, tarjoten jännitystä ja taitoa vaativia haasteita, jotka varmasti tekevät ryhmäretkestänne mieleenpainuvan ja nautinnollisen.

Katso lisää Nähdä vähemmän