Herttua Ravintola


Kun olet viettänyt koko päivän rentoutuen kylpylässä tai kokenut yhden monista aktiviteeteistamme, voit päättää päiväsi suomalaiseen nykyaikaiseen ja kansainväliseen kulinaariseen illalliskokemukseen ravintolassamme.

Aukioloajat

Aamiainen
Maanantaista sunnuntaihin klo 8.00-11.00

A la carte
Maanantaista sunnuntaihin klo 12.00-22.00

Tervetuloa ihastuttavaan järvenrantaravintolaamme, jossa tarjoamme todella ainutlaatuisen ruokailuelämyksen ei yhdellä, vaan kahdella viehättävällä terassilla, jolta on näkymät viehättävälle järvelle. Astu ulos luontoterassillemme, rauhalliselle keitaalle, jossa voit nauttia ateriaasi ympäröivän metsän ja järven rauhoittavien vesien keskellä. Jos haluat eloisamman ympäristön, suuntaa juhlaterassillemme, jossa rytmiset musiikin rytmit luovat eloisan tunnelman, joka on täydellinen niille, jotka haluavat nauttia energisemmistä ruokailukokemuksista. Valinta on sinun – haluatko uppoutua luonnon rauhaan tai ihailla juhlaterassimme vilkasta tunnelmaa. Jos pidät mieluummin sisätiloista, ravintolamme kutsuva tunnelma odottaa sinua, varmistaen sinulle ikimuistoisen aterian herkullisine ruokineen jokaiseen makuun. Mitä tahansa haluatkin, kutsumme sinut nauttimaan upeista näkymistä ja kulinaarisista herkuista järvenrantaravintolassamme.

Suunnittele tapahtuma

Toteutamme tarjoilut kaikkiin elämäsi juhla- ja arkihetkiin.

Suunnittelemme ja tuotamme menut toivomustenne mukaan, myös asiakkaan omaan tilaan toimitettuna. Myös astiat ja tarvittaessa ammattitaitoinen hanikökunta varattavissa.vistä tai kaikenkokoisista yritystapahtumista