Economy Twin/Double


Tämä huone on ihanteellinen matkustajille, jotka etsivät kodikasta mutta budjettiystävällistä oleskelua. Huoneessa on kaksi erillistä vuodetta tai yksi parivuode.

1-2
1-2
Suihku
Ilmainen pysäköinti
Ilmainen WIFI

Tietoja huoneesta


Tervetuloa kahden hengen Economy-huoneeseemme: mukavuus ja käyttömukavuus yhdistettynä

Löydä täydellinen yhdistelmä mukavuutta ja lisäarvoa kahden hengen Economy-huoneessamme. Tämä huone on ihanteellinen matkustajille, jotka etsivät kodikasta mutta budjettiystävällistä oleskelua. Huoneessa on kaksi erillistä vuodetta tai yksi parivuode. Jokainen huone on suunniteltu harkitusti mukavuuttasi ajatellen, ja niissä on olennaiset mukavuudet miellyttävän ja rentouttavan oleskelun varmistamiseksi. Huoneen tehokas tilankäyttö tarjoaa mukavan paikan levätä ja rentoutua, kun taas lämmin sisustus luo kutsuvan tunnelman. Olitpa täällä liike- tai vapaa-ajanmatkalla, kahden hengen Economy-huoneemme on suunniteltu olemaan kotisi poissa kotoa, ja se tarjoaa kaiken oleellisen ikimuistoiseen ja edulliseen oleskeluun.

2 erillistä vuodetta tai 1 parivuode 160×200, kahvi, tee, vedenkeitin, lemmikkiystävällinen, Ilmainen wifi, Parkettilattiat, pyyhkeet, hiustenkuivaaja, oma kylpyhuone, suihku, Tupakointi kielletty

Yksityiskohdat
Sisäänkirjautuminen klo 15.00
Lähtö klo 12.00
Aamiainen valinnainen pyynnöstä
Aikainen sisäänkirjautuminen valinnainen pyynnöstä
Myöhäinen uloskirjautuminen valinnainen pyynnöstä
Lemmikkieläimet lemmikkiystävällinen - pyynnöstä