Perhehuone


Perhehuoneemme on ihanteellinen valinta läheisten kanssa matkustaville, ja se tarjoaa runsaasti tilaa ja mukavuutta kaikille.

1-4 henkilöä
1-3 sänky
Suihku
Ilmainen pysäköinti
Ilmainen WIFI

Tietoja huoneesta


Perhehuoneemme on ihanteellinen valinta läheisten kanssa matkustaville, ja se tarjoaa runsaasti tilaa ja mukavuutta kaikille. Huoneessa on mukava parivuode, jonka koko on 160 x 200 cm, sekä kaksi erillistä lisävuodetta ja kätevä kokoontaitettava sänky, jotka sopivat helposti erilaisiin perhekokoonpanoihin.

Perhehuoneemme on suunniteltu varmistamaan rauhallinen oleskelu, ja siinä on pimennysverhot, joiden avulla sinä ja perheesi voitte nauttia hyvästä yöunesta milloin tahansa. Aloita päiväsi tuoreella kahvilla tai teellä, joka on valmistettu suoraan huoneessasi mukana tulevalla vedenkeittimellä. Ymmärrämme, että lemmikit ovat olennainen osa monia perheitä, ja lemmikkiystävällisyys takaa, että karvaiset ystäväsi voivat osallistua perheen hauskanpitoon.

Parivuode 160×200, 1 parivuode, 1 kokoontaitettava sänky, pimennysverhot, kahvi, tee, vedenkeitin, lemmikkiystävällinen, Ilmainen wifi, Parkettilattiat, pyyhkeet, hiustenkuivaaja, oma kylpyhuone, suihku, Tupakointi kielletty

Yksityiskohdat
Sisäänkirjautuminen klo 15.00
Lähtö klo 12.00
Aamiainen valinnainen pyynnöstä
Aikainen sisäänkirjautuminen valinnainen pyynnöstä
Myöhäinen uloskirjautuminen valinnainen pyynnöstä
Lemmikkieläimet lemmikkiystävällinen - pyynnöstä