Standard huone


Tervetuloa standard-huoneeseemme, joka on harkiten suunniteltu vastaamaan kaikkiin tarpeisiisi. Valitsetpa kaksi mukavaa erillistä vuodetta tai yhden tilavan parivuoteen, jonka koko on 160x200 cm, mukavuus on taattu.

1-2 henkilöä
1-2 sänkyä
Suihku
Ilmainen pysäköinti
Ilmainen WIFI

Tietoja huoneesta


Tervetuloa standard-huoneeseemme, joka on harkiten suunniteltu vastaamaan kaikkiin tarpeisiisi. Valitsetpa kaksi mukavaa erillistä vuodetta tai yhden tilavan parivuoteen, jonka koko on 160×200 cm, mukavuus on taattu. Huoneissamme on pimennysverhot, jotka takaavat levollisen unen kellonajasta riippumatta.

Huoneessa on kahvinkeitin, tee ja vedenkeitin, joten voit nauttia lämpimästä juomasta milloin tahansa. Lemmikkiystävälliset majoitukset tarkoittavat, että karvaiset kumppanisi ovat enemmän kuin tervetulleita luoksesi. Pysy yhteydessä ilmaisella Wi-Fi:llämme, joka on täydellinen sekä vapaa-ajan että liikematkailijoille.

2 erillistä vuodetta tai 1 parivuode 160×200, pimennysverhot, kahvi, tee, vedenkeitin, lemmikkiystävällinen, ilmainen wifi, parkettilattiat, pyyhkeet, hiukset kuivausrumpu, oma kylpyhuone, suihku, tupakointi kielletty

Yksityiskohdat
Sisäänkirjautuminen klo 15.00
Lähtö klo 12.00
Aamiainen valinnainen pyynnöstä
Aikainen sisäänkirjautuminen valinnainen pyynnöstä
Myöhäinen uloskirjautuminen valinnainen pyynnöstä
Lemmikkieläimet lemmikkiystävällinen - pyynnöstä