Superior-huone – Järvinäköala


Tehosta oleskeluasi Superior-huoneessamme, jossa mukavuus kohtaa upeat näkymät. Herää henkeäsalpaaviin järven näkymiin suoraan ikkunastasi, rauhallinen tausta aloittaa päiväsi.

1-2 henkilöä
1 sänky
Suihku
Ilmainen pysäköinti
Ilmainen WIFI

Tietoja huoneesta


Tehosta oleskeluasi Superior-huoneessamme, jossa mukavuus kohtaa upeat näkymät. Herää henkeäsalpaaviin järven näkymiin suoraan ikkunastasi, rauhallinen tausta aloittaa päiväsi. Huoneessa on ylellinen parivuode, kooltaan 180×200 cm, mikä takaa tilavan ja mukavan nukkumiskokemuksen.

Huone on suunniteltu äärimmäistä mukavuuttasi ajatellen, ja siinä on pimennysverhot, jotka takaavat keskeytymättömän unen. Nauti huoneessa olevasta kahvista, teestä ja vedenkeittimestä, jotka sopivat täydellisesti rentouttavaan aamuun tai mukavaan illanviettoon. Ymmärrämme, että lemmikit ovat osa perhettä, ja lemmikkiystävällisyys tarkoittaa, että karvaiset ystäväsi voivat liittyä kanssasi nauttia huoneen mukavuuksista.

Pysy helposti yhteydessä ilmaisen Wi-Fi:n ansiosta, joka sopii sekä vapaa-ajan että liike-elämän tarpeisiin. Huoneen tyylikkäät parkettilattiat lisäävät hienostuneen silauksen lämpimään ja kutsuvaan tunnelmaan. Tuoreet pyyhkeet ja hiustenkuivaaja ovat helposti saatavilla omassa kylpyhuoneessa, jossa on suihku, mikä tarjoaa virkistävän ja virkistävän kokemuksen. Kaikkien vieraidemme terveyden ja mukavuuden vuoksi tämä on savuton huone.

Parivuode 180×200, pimennysverhot, kahvi, tee, vedenkeitin, lemmikkiystävällinen, Ilmainen wifi, Parkettilattiat, pyyhkeet, hiustenkuivaaja, oma kylpyhuone, suihku, Tupakointi kielletty

Yksityiskohdat
Sisäänkirjautuminen klo 15.00
Lähtö klo 12.00
Aamiainen valinnainen pyynnöstä
Aikainen sisäänkirjautuminen valinnainen pyynnöstä
Myöhäinen uloskirjautuminen valinnainen pyynnöstä
Lemmikkieläimet lemmikkiystävällinen - pyynnöstä