Vintage-sviitti – Sauna


Vintage-sviitissä on sauna, 2 makuuhuonetta ja 2 kylpyhuonetta.

1-5 henkilöä
2-3 sänkyä
Suihku
Ilmainen pysäköinti
Ilmainen WIFI

Tietoja huoneesta


Astu klassisen viehätysvoiman maailmaan Vintage-sviittimme avulla. Se on upea majoituspaikka, jossa historiallinen eleganssi yhdistyy moderniin ylellisyyteen. Täydellinen perheille tai ryhmille, sviitissä on kaksi ylellisesti sisustettua makuuhuonetta, joista kumpikin lupaa levolliset yöunet.

Sviitin viehätysvoimaa lisää kaksi hyvin varustettua kylpyhuonetta, jotka tarjoavat yksityisyyttä ja mukavuutta kaikille vieraille. Nämä kylpyhuoneet ovat sekoitus vintage-tyyliä ja nykyaikaisia mukavuuksia, mikä takaa saumattoman kokemuksen.

Tämän ainutlaatuisen sviitin kohokohta on sen oma sauna, joka tarjoaa rauhallisen tilan rentoutumiseen ja virkistymiseen. Uppoudu saunan lämpöön, joka on täydellinen tapa rentoutua tutkimusmatkan tai kokouksissa vietetyn päivän jälkeen.

2 parivuodetta 180×200, 1 kokoontaitettava sänky, pimennysverhot, ruokapöytä, istuinalue, kahvi, tee, vedenkeitin, ilmainen wifi, parkettilattiat, pyyhkeet, hiustenkuivaaja, 2 kylpyhuonetta, 2 suihkua, oma sauna, tupakointi kielletty

Yksityiskohdat
Sisäänkirjautuminen klo 15.00
Lähtö klo 12.00
Aamiainen valinnainen pyynnöstä
Aikainen sisäänkirjautuminen valinnainen pyynnöstä
Myöhäinen uloskirjautuminen valinnainen pyynnöstä
Lemmikkieläimet lemmikkiystävällinen - pyynnöstä