Kylpylä, Wellness & Saunat


Nauti ja rentoudu ajan kanssa Herttua Hotel & Spassa

Kylpylä

Tervetuloa upeaan järvenrantakylpylähotelliimme Herttuaan, joka on rauhallisuuden paratiisi upeimman ja kristallinkirkkaimman järven rannalla. Kun astut rauhalliseen keidaasi, ihastut hohtaviin vesiin, jotka heijastavat laskevan auringon kultaisia sävyjä. Kylpylä tarjoaa joukon virkistäviä elämyksiä alkaen ylellisellä uima-altaalla, jossa voit uppoutua sen rauhoittaviin vesiin katsellen samalla viehättävää maisemaa.

Kuntosali

Tervetuloa henkeäsalpaavalle kuntosalillemme, jossa on lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat, joista on vertaansa vailla oleva näkymä rauhalliselle järvelle ja ympäröivään luontoon. Kun treenaat huippumodernien laitteiden kanssa, valloittaudut jatkuvasti muuttuvaan maiseman kauneuteen, joka ulottuu järven kimaltelevista vesistä rehevään vihreyteen, joka ulottuu niin pitkälle kuin silmä näkee. . Sisään virtaava luonnonvalo täyttää tilan energisoivalla tunnelmalla ja inspiroi sinua ylittämään rajojasi ja olemaan yhteydessä lasin takana olevaan rauhalliseen maailmaan. Kuntosalimme ei ole vain harjoituspaikka; se on mukaansatempaava kokemus, joka nuorentaa sekä kehoasi että henkeäsi ja tekee jokaisesta harjoituksesta hetken vaalia.

Saunat

Aidon ja virkistävän suomalaisen perinteen saamiseksi nauti huippumodernista saunastamme, jossa lempeä lämpö syleilee aistejasi edistäen rentoutumista ja hyvinvointia. Maalaismaisempaa ja lumoavampaa elämystä etsiville meillä on perinteinen savusauna, jossa palavan puun tuoksu sekoittuu raikkaan järvituulen kanssa luoden maallisen tunnelman. Tule pakenemaan arjen paineita antautuessasi järvenrantakylpylämme seesteisyyteen, jossa luonnon kauneus ja hemmottelu yhdistyvät ja luo unohtumattoman pakopaikan kehollesi ja sielullesi.